Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1881

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa!

Maksutavat ja toimituskulut

MAKSUTAVAT 

Tiura_maksuvaihtoehdot

Tuotteiden maksaminen Tiura.fi verkkokaupassa on turvallista, nopeaa ja helppoa. Emme säilytä mitään tietoja maksuun liittyen, vaan kaikki luottokortti- tai verkkopankkimaksutiedot kirjoitat itse suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Käytämme salattua SSL-yhteyttä tietoliikenneyhteyksissä. Tarjoamme luotettavat ja monipuoliset vaihtoehdot eri maksutapoihin, joista voit valita itsellesi sopivimman: 
  • Mobiilimaksutavat: MobilePay, Pivo ja Siirto, ApplePay
  • Korttimaksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard
  • Verkkopankki: Op, Nordea, Danske Bank, S-pankki, Pop Pankki, Säästöpankki, Oma SP, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Maksunvälittäjän yhteystiedot Paytrail Oyj:
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

 

TOIMITUS JA TILAUS 

Kuinka paljon toimitus maksaa?
Toimituskulut ovat 4,90€ ja ilmainen toimitus yli 79€ ostoksille! Toimitus on pikkupakettina Postin toimittamana suoraan kotisi postilaatikkoon tai luukkuun. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut (jos toimituskuluja veloitetaan) ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen

Tilauksen toimitusaika

Toimitusaika tuotteelle on 2-7 päivää. 

Voinko noutaa tilaukseni?

Kyllä, tuotteet voi noutaa Tiuran tehtaanmyymälästä.

VAIHTO JA PALAUTUS:

Saako tuotetta palauttaa tai vaihtaa?
Kyllä, sinulla on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamaton. Palautuksesta aiheutuvat kulut kuuluvat kokonaisuudessa tilaajan hoidettavaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun mikäli haluat palauttaa tilauksesi.