Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme!

Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1881

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa!

Toimitusehdot

TOIMITUS JA TILAUS 

 

Toimitusmaat

Tällä hetkellä toimitamme tilaukset Suomeen (lukuunottamatta Ahvenanmaata) sekä Ruotsiin.

Toimituskulut ja toimitustapa

Suomeen toimitettaessa toimituskulut ovat 4,90€ ja Ruotsiin toimitettaessa 9,90€.
Toimitus on kuitenkin aina ilmainen yli 79€ tilauksissa!
Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut (jos toimituskuluja veloitetaan) ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.
Tilaukset toimitetaan pikkupakettina Postin toimittamana suoraan kotisi postilaatikkoon tai lähimpään pakettiautomaattiin/Postin toimipisteeseen.

 

Tilauksen eteneminen

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja lähetysvahvistuksen muutaman arkipäivän sisään, kun tuotteet on lähetetty. Lähetysvahvistuksen jälkeen postin toimitus kestää yleensä 2-4 arkipäivää. Pakettina toimitetuissa tuotteissa on seurantakoodi, jonka saat sähköpostiisi kun tuotteet on laitettu postiin. 

Voinko noutaa tilaukseni?

Kyllä, voit noutaa tilauksesi myymälästämme. Valitse toimitustavoista nouto myymälästä ennen tilauksen maksua. Saat ilmoituksen sähköpostiisi tai tekstiviestin kun tilauksesi on noudettavissa. Tilaus on noudettavissa tavallisesti 1-2 arkipäivän kuluessa.   

Myymälän osoite: Karhunkedontie 6, 90410 Oulu 

 En ole saanut tilausta, mitä teen?

Ole yhteydessä tiuranpaja@tiura.fi niin tarkistetaan mikä tilanne tilauksen suhteen on. Käsittelyn nopeuttamiseksi liitä viestiin tilauksen tiedot ja tilaajan yhteystiedot. 

 Voinko perua tilaukseni?

Kyllä voit perua tilauksen, mikäli tuotetta ei ole vielä toimitettu. Lähetä viesti osoitteeseen: tiuranpaja@tiura.fi 

Tilauksen toimitusaika

Lähetämme tilatut tuotteet postitse mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Keskimääräinen toimitusaika on 2-7 päivää.

 

VAIHTO JA PALAUTUS:

Saako tuotetta palauttaa tai vaihtaa?
Kyllä, sinulla on lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamaton. Palautuksesta aiheutuvat kulut kuuluvat kokonaisuudessa tilaajan hoidettavaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun mikäli haluat palauttaa tilauksesi.